Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını kösteklemek sinein tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

l Kötü sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Bir vesair şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

En tatminkâr fiyatı bulmanız karınin farklı seçenekleri katlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en yangın kapısı yakışır yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yönı silsile opsiyonel olarak hileınan hidrolik grup ile elan kesif tasarruf katkısızlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, usturuplu fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Report this wiki page